Equip format per...

Ariadna Huerta

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, Ariadna ha treballat en diversos mitjans de comunicació de la comarca, però el seu primer contacte amb el món de la comunicació fou precisament a esta casa, Llosa FM.
 

Sempre vinculada al periodisme d’àmbit local, la seua passió ha sigut, des de menuda, la ràdio. És per això que no va dubtar ni un moment fer-se càrrec de la direcció de l’emissora municipal del seu poble, la Llosa de Ranes.

A més, és l’encarregada d’amenitzar els matins de dilluns a divendres al programa Tu dediques!.

Iñaki Martínez

Va començar a Llosa FM sent col·laborador de les seccions de ciclisme i altres esports. A més, participava a la secció de Fórmula 1 del programa El poliesportiu. Al mateix programa, va ser un dels presentadors, a l’igual que també va exercir de presentador a programes com: El mig temps, El rondo i un dels narradors d’A ras d’herba.

Aquest aficionat al món de l’esport, es suma des del 2012 fins l’actualitat, com analista de Seleccions i comentarista dels partits de la selecció espanyola de futbol en Eurocopes i Mundials. Des del 2015 fins ara és presentador del programa Motor a punt.

Iñaki: – “M’agrada molt l’esport, el practique poc”.

Gemma Cambra

Esta llosera estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, i simultanieja els seus estudis amb la presentació del programa Llo-Jove en Llosa FM.

Vicent Chirlaque

És llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València, cosa que va fer que acabara treballant al departament de comunicació de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

Allà es va enamorar del poble i va buscar una excusa per seguir-lo visitant: la ràdio. Ací fa una miqueta de tot, però, entre d’altres coses, el podem trobar al control en A ras d’herba i podem escoltar la seua veu a espais com Motor a punt.

Maite Arnau

Graduada en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, ha treballat en l’emissora municipal de Canals on ha desenvolupat la tasca de periodista comarcal. A més, és una gran cinèfila i cobreix des de l’any 2015 el festival internacional de cine  de Sant Sebastià. 

Presenta La Llosa al dia De Cine.

Jose Vicente Agustí

Col·labora en A ras d’herba.

Raúl Terol

És Doctor en Indústries de la Comunicació i professor a la Universitat Politècnica de València.

En 2003, va encetar una nova etapa a la ràdio municipal de la Llosa de Ranes, de la qual va ser director fins a 2018. Tot i això, no s’ha desvinculat per complet de l’emissora, ja que en l’actualitat hi presenta el programa Som la música.

Raúl Andrés

Ha estat sempre vinculat al món audiovisual. De ben jove ja exercia d’operador de càmera en la televisió comarcal de la seua ciutat. Ha realitzat treballs de càmera per a diverses productores i televisions comarcals valencianes.

Amant del misteri, la història i la ràdio, en 2015 va començar amb el programa radiofònic Misterios y Leyendas, on compta amb col·laboradors excepcionals i una gran acceptació per part dels oients. Cada dilluns, el tren del misteri que condueix Raúl fa parada a Llosa FM.

Alberto Sarasúa

Alberto és llicenciat en Filologia Hispànica i és professor de Llengua i Literatura Castellana en Educació Secundaria i Batxillerat. Ha col·laborat i realitzat programes a Radio Indautxu-Herri Irratia.
Presenta el programa Cita con la Noche a Llosa FM des del 2008. Alberto és autor de diversos llibres de temàtica juvenil que es troben a la Biblioteca Municipal de La Llosa de Ranes.

Alberto: – “M’encanta la música, especialment la sinfònica i m’apassiona llegir als clàssics i la bona literatura actual espanyola i hispanoamericana”.

Miguel Ángel Mateu

Ja fa 10 anys que Miguel Ángel forma part de l’equip de col·laboradors de Llosa FM dirigint els programes Flashback 90 i Flachback 80 què és el que més li agrada.

Aquest és ganxut, què és com són coneguts els de Benigànim, un poble de la Vall d’Albaida que es troba prop de La Llosa de Ranes. Miguel Ángel va sentir una clara i forta afinitat per la música i els seus gustos musicals són ben definits des dels tretze anys. Sempre envoltat de música i esforçant-se ha fet que actualment siga el director de la seua pròpia empresa de so.

Ismael Fuentes

Ismael Fuentes Cortés és llicenciat Osteopatia i Homeopatia, Medecina Holistica, Pedagogia i acupuntura. Compta també amb un grau en Logopedia, postgrau en Neuropsicologia i Postgrau en alimentació i salut.