Equip format per...

Ariadna Huerta

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, Ariadna ha treballat en diversos mitjans de comunicació de la comarca, però el seu primer contacte amb el món de la comunicació fou precisament a esta casa, Llosa FM.
 

Sempre vinculada al periodisme d’àmbit local, la seua passió ha sigut, des de menuda, la ràdio. És per això que no va dubtar ni un moment fer-se càrrec de la direcció de l’emissora municipal del seu poble, la Llosa de Ranes.

A més, és l’encarregada d’amenitzar els matins de dilluns a divendres al programa Tu dediques!.

Vicent Chirlaque

És llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València, cosa que va fer que acabara treballant durant una temporada al departament de comunicació de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

Després d’això, va seguir lligat al poble a través de la ràdio, de la qual n’és subdirector. Presenta cada setmana Perles de música, el programa musical dels dimarts, i El racó de Kero, el programa més nipó de Llosa FM. A més d’això, col·labora a espais com Motor a punt i presenta ocasionalment el Tu dediques!.

Iñaki Martínez

Va començar a Llosa FM sent col·laborador de les seccions de ciclisme, altres esports i Fórmula 1 del programa El poliesportiu. Després, va ser un dels seus presentadors, tasca que també va exercir a altres programes com El mig temps i El rondo, a més de ser un dels narradors de l’antic A ras d’herba.

Aquest aficionat al món de l’esport, suma també des del 2012 la tasca d’analista de Seleccions i comentarista en les retransmissions dels partits de la selecció espanyola en Eurocopes i Mundials. Des del 2015 és presentador del programa Motor a punt i, actualment, també presenta A ras d’herba.

Raúl Terol

És Doctor en Indústries de la Comunicació i professor a la Universitat Politècnica de València.

En 2003, va encetar una nova etapa a la ràdio municipal de la Llosa de Ranes, de la qual va ser director fins a 2018. Tot i això, no s’ha desvinculat per complet de l’emissora, ja que en l’actualitat hi presenta el programa Som la música.

Maite Arnau

Graduada en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, ha treballat en l’emissora municipal de Canals on ha desenvolupat la tasca de periodista comarcal. A més, és una gran cinèfila i cobreix des de l’any 2015 el festival internacional de cine de Sant Sebastià. 

Presenta Càmera i acció junt a la seua germana Sabina.

Jose Vicente Agustí

És el nostre veí preferit, qui ens cuida i ens mima. Va arribar a la ràdio com a oient i, a causa de la seua proximitat, va començar a col·laborar al programa La Prórroga amb La cançó de la setmana, un espai que va passar de secció a programa propi, amb una gran diversitat de continguts.

Amant declarat de la música dels 80 i descobridor de grups musicals que després han tingut gran repercussió mediàtica, Jose s’encarrega també de la tasca comercial de Llosa FM, amb la contractació de campanyes publicitàries.