Equip format per...

Ariadna Huerta

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, Ariadna ha treballat en diversos mitjans de comunicació de la comarca, però el seu primer contacte amb el món de la comunicació fou precisament a esta casa, Llosa FM.
 

Sempre vinculada al periodisme d’àmbit local, la seua passió ha sigut, des de menuda, la ràdio. És per això que no va dubtar ni un moment fer-se càrrec de la direcció de l’emissora municipal del seu poble, la Llosa de Ranes.

A més, és l’encarregada d’amenitzar els matins de dilluns a divendres al programa Tu dediques!.

Iñaki Martínez

Va començar a Llosa FM sent col·laborador de les seccions de ciclisme, altres esports i Fórmula 1 del programa El poliesportiu. Després, va ser un dels seus presentadors, tasca que també va exercir a altres  programes com El mig temps i El rondo, a més de ser un dels narradors de l’antic A ras d’herba.

Aquest aficionat al món de l’esport, suma també des del 2012 la tasca d’analista de Seleccions i comentarista en les retransmissions dels partits de la selecció espanyola en Eurocopes i Mundials. Des del 2015 és presentador del programa Motor a punt i, actualment, també presenta el nou A ras d’herba.

Vicent Chirlaque

És llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València, cosa que va fer que acabara treballant al departament de comunicació de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

Allà es va enamorar del poble i va buscar una excusa per seguir-lo visitant: la ràdio. Ací fa una miqueta de tot, però, entre d’altres coses, col·labora a espais com Motor a punt o A ras d’herba, on també s’ocupa del control tècnic.

També presenta cada setmana Perles de música, el programa musical dels dilluns a la nit i El racó de Kero, el programa més nipó de Llosa FM.

Maite Arnau

Graduada en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, ha treballat en l’emissora municipal de Canals on ha desenvolupat la tasca de periodista comarcal. A més, és una gran cinèfila i cobreix des de l’any 2015 el festival internacional de cine de Sant Sebastià. 

Presenta L’Informatiu de Llosa FM De Cine.

Raúl Terol

És Doctor en Indústries de la Comunicació i professor a la Universitat Politècnica de València.

En 2003, va encetar una nova etapa a la ràdio municipal de la Llosa de Ranes, de la qual va ser director fins a 2018. Tot i això, no s’ha desvinculat per complet de l’emissora, ja que en l’actualitat hi presenta el programa Som la música.

Miguel Ángel Mateu

Ja fa 10 anys que Miguel Ángel forma part de l’equip de col·laboradors de Llosa FM dirigint els programes Flashback 90 i Flashback 80 què és el que més li agrada.

Miguel Ángel és ganxut, què és com són coneguts els de Benigànim, un poble de la Vall d’Albaida que no està massa lluny de La Llosa de Ranes. Miguel Ángel va sentir una clara i forta afinitat per la música i els seus gustos musicals són ben definits des dels tretze anys. Sempre envoltat de música i esforçant-se ha fet que actualment siga el director de la seua pròpia empresa de so.

Carlos Ferrero

Va començar en Llosa FM l’any 2015 presentant el programa El Rondo, sent un dels narradors del carrusel A ras d’herba i comentarista en les retransmissions dels partits de la selecció espanyola en Eurocopes i Mundials.

És jugador del CD Chella i un apassionat del futbol. I, com que també l’apassiona la radio, torna a Llosa FM per col·laborar al programa futbolístic A ras d’herba.

Jose Vicente Agustí

És el nostre veí preferit, qui ens cuida i ens mima. Va arribar a la ràdio com a oient i, a causa de la seua proximitat, va començar a col·laborar al programa La Prórroga amb La cançó de la setmana, un espai que va passar de secció a programa propi, amb una gran diversitat de continguts.

Amant declarat de la música dels 80 i descobridor de grups musicals que després han tingut gran repercussió mediàtica, Jose s’encarrega també de la tasca comercial de Llosa FM, amb la contractació de campanyes publicitàries.

Raúl Andrés

Ha estat sempre vinculat al món audiovisual. De ben jove ja exercia d’operador de càmera en la televisió comarcal de la seua ciutat. Ha realitzat treballs de càmera per a diverses productores i televisions comarcals valencianes.

Amant del misteri, la història i la ràdio, en 2015 va començar amb el programa radiofònic Misterios y Leyendas, on compta amb col·laboradors excepcionals i una gran acceptació per part dels oients. Cada dilluns, el tren del misteri que condueix Raúl fa parada a Llosa FM.

Gemma Cambra

Esta llosera estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, i simultanieja els seus estudis amb la presentació d’alguns espais radiofònics en Llosa FM.