Equip format per...

Raúl Terol

És el Director de Llosa FM. Doctor en Indústries de la Comunicació per la UPV.

Raúl: “- Des de menut vaig mostrar interés pels mitjans de comunicació i per comunicar.” En 2003, va encetar la nova etapa a la ràdio municipalde la Llosa de Ranes. Al llarg d’aquestos anys, ha compaginat la gestió de la ràdio amb la locució de programes. També, ha contribuït amb la investigació sobre l’estat actual de la ràdio i les seues perspectives de futur, a diversos congresos i jornades nacionals i internacionals. En l’actualitat, és professor a la Universitat Politècnica de València.

Sergio Giménez

Sergio és el subdirector de Llosa FM. Forma part de la familia de Llosa FM, des de l’Època dels Dinosaures. Concretament, des del 8 de gener de 2005 i des d’aleshores, ha invertit temps, ganes, il·lusió i idees a distints programes com El Veïnat, La Pròrroga, La Coctelera, Freqüència VIP, entre molts altres.

Actualment, col·labora al programa de Motor a Punt. És un apassionat de l’esport en general!

Ramón Giner

Ramón és natural de La Llosa de Ranes. Graduat en Ciències del’Activitat Física i l’Esport. Actualment, es dedica a una de les seues passions: el bàsquet. Escolta un ampli abanic de música, però sobretot: Heavy, Rock i Death Metal. L’hem pogut escoltar a programes com FMetal i La Coctelera (a les 3 versions).

Ramón: “-Ah! l m’agrada “el arte”, què és morir-te de fred.”

Alma Agustí

Fent un compte enrrere, ja es sumen tres anys d’Alma a la Llosa FM, fent el programa: Tu dediques! És el terratrèmol dels matins, ací a la nostra ràdio, contagiant a tots i totes de la seua alegria! Des del 2015, és col·laboradora al programa Motor a Punt, junt a Iñaki Martínez i Sergio Giménez. Actualment, està estudiant el batxillerat. Li encanta veure pel·lícules i és amant de la música comercial actual. Per suposat, nomenar que aquesta jove de 20 anys és l’Encarregada oficial dels super selfis de Llosa FM.

Marina Artigau

Llicencià en Comunicació audiovisual per la Universitat Politècnica de Valencia , especialitzada en les xarxes socials per la UNED i màster en professor de educació secundaria i formació Professional. És una amant dels idiomes, del cine clàssic i d’animació i de l’art en general: des de la pintura a l’arquitectura, passant per la fotografia.

Actualment treballa al departament de comunicació de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes i col•labora en el programa de La Llosa al Dia.

Cristina Brotons

Comunicadora audiovisual especialitzada en ràdio i televisió amb màster en social media. Ha col·laborat a les dues temporades de LaCoctelera3.0 en la secció #Connectats on parlava d’Internet i xarxes socials. Escriu sobre esport a Fairplay i porta la comunicació a @cursadonagandia, a més treballa en el departament de comunicació de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes on a banda de comunicació dirigix el programa quinzenal ‘La Llosa al dia’ i col·labora al programa esportiu ‘Motor a punt’. Li agrada molt la ràdio, la fotografia, el periodisme esportiu i el disseny, a més de viatjar i assistir a grans esdeveniments. 

Iñaki Martínez

Va començar a Llosa FM sent col·laborador de les seccions de Ciclisme i altres esports. A més, participava a la secció de Fòrmula 1 del programa El Poliesportiu. Al mateix programa, va ser un dels presentadors, al igual que també va exercir de presentador a programes com: El Mig Temps, El Rondo i un dels narradors d’Arràs d’Herba.

Aquest aficionat al món de l’esport, es suma des del 2012 fins l’actualitat, com analista de Seleccions i comentarista dels partits de la Selecció Espanyola de Futbol en Eurocopes i Mundials. Actualment, des del 2015 fins ara és presentador del programa Motor a Punt.

Iñaki: “- M’agrada molt l’esport, el practique poc.”

Keles Esteban

Des de xiqueta ha estat molt interesada en els camps que li permitiren estar més prop de la gent, el fet de què unes voltes ho poguera aconseguir i altres no li va fer aumentar les seues inquietuds.

Keles és coordinadora del màster d’Inteligència emocional de la UJI. A més, treballa com a coach familiar, terapeuta gestalt i sistemàtica en adults adolescents i xiquets.

En l’actualitat presenta el programa ‘El Rincón de Keles’ en el que tracta d’ajudar-nos a reflexionar i a solventar els possibles problemes que ens perturben al nostre dia a dia.

Keles: “-Espere que gaudiu d’estes disciplines tant com ho faig jo.”

Alberto Sarasúa

Alberto està llicenciat a Filologia Hispànica i és professor de Llengua i Literatura Castellana en Educació Secundaria i Batxillerat. Ha col·laborat i realitzat programes a Radio Indautxu-Herri Irratia.
En l’actualitat, presenta el programa ‘Cita con la Noche’ a Llosa FM.

Alberto: “- M’encanta la música, especialment la sinfònica i m’apassiona llegir als clàssics i la bona literatura actual espanyola i hispanoamericana.”

Guy Starkey

Guy és la veu de l’emissió ‘Weekend Breakfast Club’ de la ràdio internacional The VOP, que s’escolta a Llosa FM cada cap de setmana al desdejuni. Li agrada compartir els grans èxits dels anys passats amb els oients de La Llosa de Ranes. Fora de l’estudi és professor de ràdio i de periodisme, a més ha escrit diferents llibres sobre aquests temes.

Estima tant Espanya que després del Brexit preferiria canviar de nacionalitat.

 

Miguel Ángel Mateu

Ja es sumen 9 anys que Miguel Ángel forma part de l’equip de col·laboradors de Llosa FM dirigint els programes Música dels 90 i Música dels 80 què és el que més li agrada.

Aquest és Ganxut què és com són coneguts els de Benigànim, un poble de la Vall d’Albaida que es troba prop de La Llosa de Ranes. Miguel Ángel va sentir una clara i forta afinitat per la música i els seus gustos musicals són ben definits des dels tretze anys. Sempre envoltat de música i esforçant-se ha fet que actualment siga el Director de la seua pròpia empresa de so.

Antoni Castells

Antoni Castells és un apassionat de la ràdio. Ha dirigit programes a diferents rèdios i de distintes temàtiques. Ara a Llosa FM dirigeix el programa Al Vent del Món en el que cada setmana ens apropa a la realitat dels diferents convidats que passen per l’estudi.

Pablo Ricart

Llicenciat en Comunicació audiovisual i en Art dramàtic. En 2002 arranca la seua carrera professional en el món de la comunicació i les arts escèniques, amb la creació de l’emissora municipal Llosa FM 107.2. En 2004 crea l’agenda cultural A Escena Valencia, programa setmanal que repasa l’actualidad teatral valenciana, que dirigeix, escriu i presenta durant més d’una dècada fins l’actualidad.

A més del seu treball en ràdio exerceix com a gestor cultura, disenyador gràfic i community manager en diferents empreses dedicades a les arts escèniques  (TDJ Producciones, La Pavana, MOMA Teatre, TeatreMicalet, Escalante Centre Teatral). És coordinador d’artistas i companyies en el  Festival de Artes Escénicas Russafa Escènica des de 2011 i col·labora amb diferents revistes culturals, entre elles Pop Up Teatro de Madrid.

Ismael Fuentes

Ismael Fuentes Cortés és doctor en Osteopatia i Homeopatia. Llicenciat en Medicina Holistica, llicenciat en Pedagogia, llicenciat en en Ostopatia i Homeopatia. Llicenciat en acupuntura. Llicenciat en Medicina Holística. Llicenciat en Pedagogia. Llicenciat en Psicologia. Amb un grau en logopedia, postgrau en Neuropsicologia i Postgrau en alimentació i salut.