Coneix la nostra història

Llosa FM és la ràdio municipal de Llosa de Ranes i també es pot escoltar en La Costera (Comunitat Valenciana). L’emissora va nàixer a 2003 per l’esforç d’un grup de persones, que volien convertir-la en una emissora referent a Llosa de Ranes i construïr un mitjà de comunicació competitiu, que també és un servici públic per al ciutadà en el que s’integren tant l’oci com la informació.

Llosa FM conta amb una programació ininterrompuda de 24 hores on hi ha lloc per a quantitat d’espais variats com els informatius, programes dedicats a l’esport o a la cultura musical i cinematogràfica. El grup de persones que treballen en la ràdio són amants del mitjà i Llosa FM sempre ha apostat per incorporar al grup de treball a estudiants del sector de la comunicació: periodistes, comunicadors i tècnics de telecomunicació.

Llosa FM vol oferir als estudiants la posibilitat de conèixer cóm funciona una emissora local, tant en el camp informatiu, com en el tècnic i administratiu. Els alumnes que treballen o han treballat a la ràdio, la majoria de la Universitat Politècnica de València i de la Universitat de València, han tingut sempre el suport dels responsables de l’emissora i dels tutors en les seues facultats. Llosa FM  s’encarrega de formar a futurs professionals de la comunicació que aporten la diversitat que caracteritza a la ràdio.

La parrilla de programació de Llosa FM respòn a un model generalista on tenen cabuda la informació i el entreteniment, adaptant-se a les franjes que marquen els propis oients per a escoltar determinat tipus de programes.