Coneix la nostra història

Llosa FM és la ràdio municipal de la Llosa de Ranes i es pot escoltar pràcticament en tota la comarca de la Costera. L’emissora va nàixer el 2003 gràcies a l’esforç d’un grup de persones que volien convertir-la en una emissora referent a la Llosa de Ranes i construir un mitjà de comunicació competitiu, que també fóra un servei públic per al ciutadà on s’integraren tant l’oci com la informació.

Llosa FM compta amb una programació ininterrompuda de 24 hores on hi ha lloc per a quantitat d’espais variats com programes dedicats a l’esport, l’actualitat o la cultura musical i cinematogràfica. El grup de persones que treballen en la ràdio són amants del mitjà i Llosa FM sempre ha apostat per incorporar al grup de treball a estudiants del sector de la comunicació: periodistes, comunicadors i tècnics de telecomunicació.

Llosa FM vol oferir els estudiants la possibilitat de conèixer cóm funciona una emissora local, tant en el camp informatiu, com en el tècnic i l’administratiu. Els alumnes que treballen o han treballat a la ràdio, han tingut sempre el suport dels responsables de l’emissora i dels tutors en les seues facultats. Llosa FM  s’encarrega de formar a futurs professionals de la comunicació que aporten la diversitat que caracteritza a la ràdio.

La graella de programació de Llosa FM respon a un model generalista on hi tenen cabuda la informació, l’entreteniment i, fonamentalment, la música, adaptant-se a les franges que marquen els propis oients per a escoltar determinats tipus de programes.