Coneix els nostres programes

Motor a punt

Repàs a l’actualitat informativa del món del motor amb informes, estadístiques, notícies i molt més de la mà d'Iñaki Martínez. Podràs escoltar el programa els dimecres de nit a les 21:00h.

Micro obert

"Micro obert" és el programa de Llosa FM que s'acosta a la cultura i els esdeveniments socials de la Llosa de Ranes i la Costera a través d'entrevistes amb els seus protagonistes. En antena tots els dijous a les 13:00 hores.

Tu dediques

Tu dediques és el programa de ràdio fórmula dels matins de Llosa FM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançó a qui més desitges. Presentat per Ariadna Huerta.

L'Informatiu de Llosa FM

Cada divendres a les 14:00 hores Maite Arnau repassa en "L'Informatiu de Llosa FM" tota l'actualitat setmanal de la Llosa de Ranes i els aquells aspectes de l'actualitat comarcal que afecten els llosers i les lloseres. L'espai inclou la informació esportiva a càrrec de Vicent Chirlaque, l'agenda dels propers esdeveniments i entrevistes amb els protagonistes de l'actualitat.

A ras d'herba

El futbol torna a tindre el seu espai a Llosa FM: "A Ras d'Herba", comandat per Carlos Ferrero i Iñaki Martínez amb la col·laboració de José Luis Diaz, Vicent Chirlaque i Vicent Sanjuan. Tractarà l'actualitat de tots els equips de futbol de les nostres comarques en les diferents categories amb un especial interés per l'equip del nostre poble, el CD Llosa.

Perles de música

En "Perles de música" Vicent Chirlaque ens portarà cada setmana música meravellosa ajudant-se de diferents temes monogràfics que sempre ens portaran bones cançons, encara que algunes siguen menys conegudes o no sonen tan habitualment en la ràdio. Dilluns a les 21:30.

De cine

"De cine" és un repàs setmanal a l'actualitat del cinema de la mà de Maite Arnau. Pararem especial atenció a les estrenes i als Festivals de cine més importants però també tindrem programes temàtics. Emissió els divendres a les 19:30.

FlashBack 80's i 90's

Miguel Ángel Mateu ens acosta la millor música de la dècada dels 90. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una època. Els 90 tornen a ser nostres a Llosa FM, de la mà d’un dels millors DJs de la zona.

Som la música

Raúl Terol presenta "Som la Música", un programa diari de mitja hora on podrem escoltar la millor música en valencià. De dilluns a divendres a les 15:30.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

El racó de Kero

Vicent Chirlaque està al comandament de "El racó de Kero", un programa dedicat a la música japonesa i d'anime amb la intenció d'acostar la música de la segona indústria discogràfica mundial a tots els aficionats i també a aquells que no ho siguen. Té un to divulgatiu per fer que les persones que no coneixen la música nipona s'hi puguen acostar de manera fàcil i entenedora. Dimarts a les 24:00.

Misterios y Leyendas

Programa on contem misteris, llegendes, casos sense resoldre que han succeït al llarg de la història. Tu seràs l'autèntic protagonista formant equip a l'altra part de l'aparell de ràdio. Presenta Raúl Andrés. Estrena els dilluns a les 24:00 hores, acompanya'ns a Llosa FM a l'hora bruixa.

Ràdio Escola

"Ràdio Escola" és una xarxa de ràdios escolars que fan podcast en valencià usant la ràdio com a ferramenta d’aprenentatge i diversió, un programa on, en definitiva, les xiquetes i els xiquets prenen la paraula. "Ràdio Escola" és un programa d'Escola Valenciana presentat per Alícia Arnau que es produeix als estudis de Llosa FM i s'emet els dimecres a les 13:00 hores.

Els viatges de Carlos Carlos

"Els viatges de Carlos Carlos" és un programa cultural on cada setmana et proposem un viatge a través de la cultura, de la mà del seu presentador Carlos Ripollés.

Més programes...

VCF Ràdio

vcf-radio-quadrat

Les notícies del migdia

apunt-les-noticies-del-migdia

Descubre

descubre

Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes

De viatge
(Ràdio Manises)

de-viatge

El temporal
(Ràdio Altea)

el_temporal

Xe que animals
(Ràdio Riba-Roja)

radio-riba-roja

Val i 30
(Ràdio Túria)

vali30

Musicalàndia
(Ràdio Altea)

musicalandia

Nacional Tres
(Ràdio Túria)

nacional3

Cinestèsia
(Ràdio Godella)

cinestesia