Coneix els nostres programes

Motor a punt

Repàs a l’actualitat informativa del món del motor amb informes, estadístiques, notícies i molt més de la mà d'Iñaki Martínez. Podràs escoltar el programa els dimecres de nit a les 21:00h.

Micro obert

"Micro obert" és el programa de Llosa FM que s'acosta a la cultura i els esdeveniments socials de la Llosa de Ranes i la Costera a través d'entrevistes amb els seus protagonistes.

Tú dediques

Tú dediques el programa de ràdio fòrmula dels matins de Llosa FM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançò a qui més desitges. Presentat per Ariadna Huerta.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

A ras d'herba

El futbol torna a tindre el seu espai a Llosa FM. "A Ras d'Herba", comandat per Carlos Ferrero amb la col·laboració de José Luis Diaz i Iñaki Martínez, tractarà l'actualitat de tots els equips de futbol de les nostres comarques en les diferents categories (amb especial interés en l'equip del nostre poble, el CD Llosa.

FlashBack 80's i 90's

Miguel Ángel Mateu ens acosta la millor música de la dècada dels 90. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una època. Els 90 tornen a ser nostres a Llosa FM, de la mà d’un dels millors DJs de la zona.

De cine

"De cine" és un repàs setmanal a l'actualitat del cinema de la mà de Maite Arnau. Pararem especial atenció a les estrenes i als Festivals de cine més importants però també tindrem programes temàtics.

Perles de música

En "Perles de música" Vicent Chirlaque ens portarà cada setmana música meravellosa ajudant-se de diferents temes monogràfics que sempre ens portaran bones cançons, encara que algunes siguen menys conegudes o no sonen tan habitualment en la ràdio.

Som la música

Raúl Terol presenta "Som la Música", un programa diari de mitja hora on podrem escoltar la millor música en valencià.

Misterios y Leyendas

Programa on contem misteris, llegendes, casos sense resoldre que han succeït al llarg de la història. Acompanya'ns a Llosa FM a l'hora bruixa. Tu seràs l'autèntic protagonista formant equip a l'altra part de l'aparell de ràdio. Presenta Raúl Andrés.

El racó de Kero

Vicent Chirlaque està al comandament de "El racó de Kero", un programa dedicat a la música japonesa i d'anime amb la intenció d'acostar la música de la segona indústria discogràfica mundial a tots els aficionats i també a aquells que no ho siguen. Té un to divulgatiu per fer que les persones que no coneixen la música nipona s'hi puguen acostar de manera fàcil i entenedora.

Ràdio Escola

"Ràdio Escola" és una xarxa de ràdios escolars que fan podcast en valencià usant la ràdio com a ferramenta d’aprenentatge i diversió, un programa on, en definitiva, les xiquetes i els xiquets prenen la paraula. "Ràdio Escola" és un programa d'Escola Valenciana que es produeix als estudis de Llosa FM i està presentat per Alicia Arnau

Més programes...

VCF Ràdio

vcf-radio-quadrat

Les notícies del migdia

apunt-les-noticies-del-migdia

Descubre

descubre

Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes

De viatge
(Ràdio Manises)

de-viatge

El temporal
(Ràdio Altea)

el_temporal

Xe que animals
(Ràdio Riba-Roja)

radio-riba-roja

Val i 30
(Ràdio Túria)

vali30

Musicalàndia
(Ràdio Altea)

musicalandia

Nacional Tres
(Ràdio Túria)

nacional3

Cinestèsia
(Ràdio Godella)

cinestesia