Coneix els nostres programes

Tu dediques

Tu dediques és el programa de ràdio fórmula dels matins de Llosa FM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançó a qui més desitges. Presentat per Ariadna Huerta.

Micro obert

"Micro obert" és el programa de Llosa FM que s'acosta a la cultura i els esdeveniments socials de la Llosa de Ranes i la Costera a través d'entrevistes amb els seus protagonistes. En antena tots els dissabtes a les 11:30 hores.

Motor a punt

"Motor a punt" és el repàs a l'actualitat del món del motor de dos i quatre rodes, amb noticies, resultats, classificacions, anàlisi dels grans premis i circuits, tertúlia amb un extens planter de col·laboradors i molt més. Presentat i dirigit per Iñaki Martínez, cada dijous a les 22:00.

Perles de música

En "Perles de música" Vicent Chirlaque ens portarà cada setmana música meravellosa ajudant-se de diferents temes monogràfics que sempre ens portaran bones cançons, encara que algunes siguen menys conegudes o no sonen tan habitualment en la ràdio. Dimarts a les 13:00.

A ras d'herba

"A Ras d'Herba" segueix l'actualitat del CD Llosa en la Primera Regional. També tindrem temps per repassar la jornada de la resta de les categories del club i la resta dels equips de futbol de la comarca. Presentat per Iñaki Martínez i Vicent Chirlaque, els dijous a les 13:00 hores.

El racó de Kero

Vicent Chirlaque està al comandament de "El racó de Kero", un programa dedicat a la música japonesa i d'anime amb la intenció d'acostar la música de la segona indústria discogràfica mundial a tots els aficionats i també a aquells que no ho siguen. Té un to divulgatiu per fer que les persones que no coneixen la música nipona s'hi puguen acostar de manera fàcil i entenedora. Dilluns a les 22:00.

Càmera i acció

"Càmera i acció" és un repàs setmanal a l'actualitat del cinema i les sèries de la mà de Sabina i Maite Arnau. Pararem especial atenció a les estrenes i als Festivals de cine més importants però també tindrem programes temàtics. Emissió els dijous a les 13:30.

L'hora del pati

Programa presentat per Salva i Júlia, dos xiquets de 9 i 7 anys que, acompanyats per Ariadna Huerta, ens contaran contes, endevinalles, acudits, curiositats i molt més. Es tracta d’un programa fet per i per a xiquets i xiquetes que s'emet tots els dissabtes a les 11:00.

Som la música

"Som la Música" és un programa diari d'una hora on podrem escoltar la millor música en valencià. De dilluns a divendres a les 15:00.

Remember 80 i 90

La millor música dels 80 i els 90 arriba als caps de setmana de Llosa FM. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una època a les 22:00 hores. Els divendres són per als 80 i els dissabtes per als 90 en Llosa FM!

VCF Ràdio

Tots els partits oficials que dispute el València CF sonaran en les ones de Llosa FM amb les retransmissions oficials de la ràdio del club de la mà de la històrica veu de Josep Rovira. A més, cada dilluns a les 13:00 hores, podrem escoltar l'Informatiu del club.

Descubre

Amb més de 3 milions de seguidors a les plataformes de streaming, Top Playlists presenta: Descubre, un programa setmanal d'una hora conduït per Bruno Navarro i Celia Lucía López on l'oient descobrirà nous talents, curiositats musicals, notícies, entrevistes a artistes nacionals i internacionals i molt més!

El Rall

""El Rall" és el magazín d'actualitat amb tota la informació de proximitat de les ràdios de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Presentat per Helena Montaner i Clara Castelló, cada migdia ens acosta la realitat de tots els pobles valencians, inclosa la Llosa de Ranes.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes​

Llosa FM forma part de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Una de les tasques principals de la XEMV és la compartició de programes entre les diferents emissores. Consulta ací els programes que emetem d'altres companys de la XEMV.​