Coneix els nostres programes

Al vent del món

Revista sonora d'actualitat comarcal presentada per Antoni Castells i Sancho. El programa s'emet cada dissabte a les 11 del matí i compta setmanalment amb protagonistes de l'actualitat a la comarca de La Costera en l'àmbit social, cultural i polític.

Motor a punt

Repás a l’actualitat informativa del món del motor amb informes, estadístiques, notícies i molt més de la mà de Iñaki Martínez. Podràs escoltar el programa els divendres de vesprada a les 13:00h.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

Tú dediques

Tú dediques el programa de ràdio fòrmula dels matins de LlosaFM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançò a qui més desitges. Al capdavant, Alma Agustí.

El rincón de Keles

Keles Estevan, és la presentadora i conductora del programa El Rincón de Keles. Cada dijous a les 23:00 hores aprendrem a controlar la nostra inteligència emocional, potenciar el treball de les constel·lacions familiars i moltes coses més.

Weekend Breakfast Club

It’s Saturday and Sunday breakfast on The VOP and right now we’re playing great all-time hits online and in Valencia on Llosa FM 107.2 from Stephanie Mills, The Temptations and many more.

FlashBack 80's i 90's

Miguel Ángel Mateu ens acosta la millor música de la década dels 90. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una época. Els 90 tornen a ser nostres a Llosa FM, de la mà d’un dels millors DJ’s de la zona.

Salud y Prevención para vivir mejor

Programa dedicat a la salut i a la prevenció per a aconseguir el màxim benestar en la nostra vida. Ismael Fuentes, logopeda i president de l'Associació de Logopedas de Espanya (ALE)[www.ale-logopedas.org], presenta i dirigeix este espai radiofònic que pots escoltar cada dijous a les 13.00h i dimarts a les 21.00h, així com també al Podcast.

El guateque

El Guateque és un dels programes que es va iniciar en 2008 de la mà de Paqui Juan. Per a esta nova temporada és Toni López qui agafa les riendes d'un programa en el que es torna a escoltar la música dels anys 50, 60 i 70.

Més programes...