Coneix els nostres programes

Al vent del món

Revista sonora d'actualitat comarcal presentada per Antoni Castells i Sancho. El programa s'emet cada dissabte a les 11 del matí i compta setmanalment amb protagonistes de l'actualitat a la comarca de La Costera en l'àmbit social, cultural i polític.

Motor a punt

Repás a l’actualitat informativa del món del motor amb informes, estadístiques, notícies i molt més de la mà de Iñaki Martínez. Podràs escoltar el programa els divendres de vesprada a les 13:00h.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

Tú dediques

Tú dediques el programa de ràdio fòrmula dels matins de Llosa FM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançò a qui més desitges. Presentat per Ariadna Huerta.

Misterios y Leyendas

Programa on contem misteris, llegendes, cassos sense resoldre que han succeït al llarg de la història. Acompanya'ns a Llosa FM a l'hora bruixa. Tu seràs l'autèntic protagonista formant equip a l'altra part de l'aparell de ràdio. Presenta Raúl Andrés.

Weekend Breakfast Club

It’s Saturday and Sunday breakfast on The VOP and right now we’re playing great all-time hits online and in Valencia on Llosa FM 107.2 from Stephanie Mills, The Temptations and many more.

FlashBack 80's i 90's

Miguel Ángel Mateu ens acosta la millor música de la década dels 90. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una época. Els 90 tornen a ser nostres a Llosa FM, de la mà d’un dels millors DJ’s de la zona.

Salud y Prevención para vivir mejor

Programa dedicat a la salut i a la prevenció per a aconseguir el màxim benestar en la nostra vida. Ismael Fuentes, logopeda i president de l'Associació de Logopedas de Espanya (ALE)[www.ale-logopedas.org], presenta i dirigeix este espai radiofònic que pots escoltar cada dijous a les 13.00h i dimarts a les 21.00h, així com també al Podcast.

Llo-Jove

El programa amb l'actualitat juvenil i d'oci de La Llosa de Ranes i la nostra comarca. Amb entrevistes i notícies d'interés cultural. Presentat per Gemma Cambra.

Cita con la noche

Quan s'apaga el dia s'encén la nit. Un espai d'encontre, de proximitat, de sentiments compartits. Una cita amb nosaltres mateixa. Presentat per Alberto Sarasúa.

Més programes...

Transmedia

Els viatges de Carlos Carlos

Som la música