Coneix els nostres programes

Tu dediques

Tu dediques és el programa de ràdio fórmula dels matins de Llosa FM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançó a qui més desitges. Presentat per Ariadna Huerta.

Micro obert

"Micro obert" és el programa de Llosa FM que s'acosta a la cultura i els esdeveniments socials de la Llosa de Ranes i la Costera a través d'entrevistes amb els seus protagonistes. En antena tots els divendres a les 14:30 hores.

Motor a punt

"Motor a punt" és el repàs a l'actualitat del món del motor de dos i quatre rodes, amb noticies, resultats, classificacions, anàlisi dels grans premis i circuits, tertúlia amb un extens planter de col·laboradors i molt més. Presentat i dirigit per Iñaki Martínez, cada dijous a les 22:00.

Perles de música

En "Perles de música" Vicent Chirlaque ens portarà cada setmana música meravellosa ajudant-se de diferents temes monogràfics que sempre ens portaran bones cançons, encara que algunes siguen menys conegudes o no sonen tan habitualment en la ràdio. Dimarts a les 13:00.

A ras d'herba

En esta nova temporada, "A Ras d'Herba" seguirà l'actualitat del CD Llosa en el seu retorn a la Regional Preferent. També tindrem temps per repassar la jornada de la resta dels equips de futbol de la comarca. Presentat per Iñaki Martínez i Vicent Chirlaque, els dijous a les 13:00 hores.

El racó de Kero

Vicent Chirlaque està al comandament de "El racó de Kero", un programa dedicat a la música japonesa i d'anime amb la intenció d'acostar la música de la segona indústria discogràfica mundial a tots els aficionats i també a aquells que no ho siguen. Té un to divulgatiu per fer que les persones que no coneixen la música nipona s'hi puguen acostar de manera fàcil i entenedora. Dilluns a les 22:00.

Càmera i acció

"Càmera i acció" és un repàs setmanal a l'actualitat del cinema de la mà de Sabina i Maite Arnau. Pararem especial atenció a les estrenes i als Festivals de cine més importants però també tindrem programes temàtics. Emissió els dijous a les 14:00.

Remember 80 i 90

La millor música dels 80 i els 90 arriba als caps de setmana de Llosa FM. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una època a les 22:00 hores. Els divendres són per als 80 i els dissabtes per als 90 en Llosa FM!

Som la música

Raúl Terol presenta "Som la Música", un programa diari d'una hora on podrem escoltar la millor música en valencià. De dilluns a divendres a les 15:00.

MusicActual

Cada dimarts a les 13:30 hores, després de "Perles de música", Llosa FM vos porta les últimes novetats musicals de la mà d'Ariadna Huerta.

El Rall

"El Rall" és el magazín d'actualitat amb tota la informació de proximitat de les ràdios de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Presentat per Helena Montaner, cada diumenge al matí ens acosta la realitat de tots els pobles valencians, inclosa la Llosa de Ranes.

Descubre

Amb més de 3 milions de seguidors a les plataformes de streaming, Top Playlists presenta: Descubre, un programa setmanal d'una hora conduït per Bruno Navarro i Celia Lucía López on l'oient descobrirà nous talents, curiositats musicals, notícies, entrevistes a artistes nacionals i internacionals i molt més!

L'edat daurada del pop espanyol

Els divendres, després de "Micro obert", arriba el moment de recordar l'edat daurada del pop espanyol amb les cançons més emblemàtiques de la dècada dels 80.

Misterios y Leyendas

Programa on contem misteris, llegendes, casos sense resoldre que han succeït al llarg de la història. Tu seràs l'autèntic protagonista formant equip a l'altra part de l'aparell de ràdio. Presenta Raúl Andrés. Estrena els dilluns a les 23:00 hores, acompanya'ns a Llosa FM a l'hora bruixa.

VCF Ràdio

Tots els partits oficials que dispute el València CF sonaran en les ones de Llosa FM amb les retransmissions oficials de la ràdio del club de la mà de la històrica veu de Josep Rovira. A més, cada dilluns a les 13:00 hores, podrem escoltar l'Informatiu del club.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

Colgar al DJ

Et proposem viatjar cada setmana, musicalment parlant, a través de la música d'un grup de música o un cantant. Sonaran les seues cançons més conegudes, les més curioses, les que han deixat més petjada... juntament amb anècdotes i història que no pots deixar de conèixer d'ells. A més, en cada programa hi haurà una xicoteta secció independent que no et revelarem.

Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes

Llosa FM forma part de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Una de les tasques principals de la XEMV és la compartició de programes entre les diferents emissores. Consulta ací els programes que emetem d'altres companys de la XEMV.