Coneix els nostres programes

Motor a punt

Repás a l’actualitat informativa del món del motor amb informes, estadístiques, notícies i molt més de la mà de Iñaki Martínez. Podràs escoltar el programa els divendres de vesprada a les 13:00h.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

Tú dediques

Tú dediques el programa de ràdio fòrmula dels matins de Llosa FM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançò a qui més desitges. Presentat per Ariadna Huerta.

Misterios y Leyendas

Programa on contem misteris, llegendes, cassos sense resoldre que han succeït al llarg de la història. Acompanya'ns a Llosa FM a l'hora bruixa. Tu seràs l'autèntic protagonista formant equip a l'altra part de l'aparell de ràdio. Presenta Raúl Andrés.

A ras d'herba

El futbol torna a tindre el seu espai a Llosa FM. "A Ras d'Herba", comandat per Carlos Ferrero amb la col·laboració de José Luis Diaz i Iñaki Martínez, tractarà l'actualitat de tots els equips de futbol de les nostres comarques en les diferents categories (amb especial interés en l'equip del nostre poble, el CD Llosa).

FlashBack 80's i 90's

Miguel Ángel Mateu ens acosta la millor música de la década dels 90. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una época. Els 90 tornen a ser nostres a Llosa FM, de la mà d’un dels millors DJ’s de la zona.

Som la música

Raúl Terol presenta "Som la Música", un programa diari de mitja hora on podrem escoltar la millor música en valencià.

Llo-Jove

El programa amb l'actualitat juvenil i d'oci de La Llosa de Ranes i la nostra comarca. Amb entrevistes i notícies d'interés cultural. Presentat per Gemma Cambra.

Salud y Prevención para vivir mejor

Programa dedicat a la salut i a la prevenció per a aconseguir el màxim benestar en la nostra vida. Ismael Fuentes, logopeda i president de l'Associació de Logopedas de Espanya (ALE)[www.ale-logopedas.org], presenta i dirigeix este espai radiofònic que pots escoltar cada dijous a les 13.00h i dimarts a les 21.00h, així com també al Podcast.

Més programes...

Cita con la noche