Coneix els nostres programes

Motor a punt

Repás a l’actualitat informativa del món del motor amb informes, estadístiques, notícies i molt més de la mà de Iñaki Martínez. Podràs escoltar el programa els divendres de vesprada a les 13:00h.

Micro obert

"Micro obert" és el programa de Llosa FM que s'acosta a la cultura i els esdeveniments socials de la Llosa de Ranes i la Costera a través d'entrevistes amb els seus protagonistes.

Tú dediques

Tú dediques el programa de ràdio fòrmula dels matins de Llosa FM. De 10:00h a 13:00h pots sintonitzar-nos i dedicar una cançò a qui més desitges. Presentat per Ariadna Huerta.

La Llosa al dia

Programa d’Informació institucional. Creat per a poder escoltar als diferents portaveus amb representació al Ple de l’Ajuntament.

A ras d'herba

El futbol torna a tindre el seu espai a Llosa FM. "A Ras d'Herba", comandat per Carlos Ferrero amb la col·laboració de José Luis Diaz i Iñaki Martínez, tractarà l'actualitat de tots els equips de futbol de les nostres comarques en les diferents categories (amb especial interés en l'equip del nostre poble, el CD Llosa.

FlashBack 80's i 90's

Miguel Ángel Mateu ens acosta la millor música de la década dels 90. Tots els èxits que ballàvem a les discoteques, la música que va marcar tota una época. Els 90 tornen a ser nostres a Llosa FM, de la mà d’un dels millors DJ’s de la zona.

De cine

"De cine" és un repàs setmanal a l'actualitat del cinema de la mà de Maite Arnau. Pararem especial atenció a les estrenes i als Festivals de cine més importants però també tindrem programes temàtics.

Perles de música

En "Perles de música" Vicent Chirlaque ens portarà cada setmana música meravellosa ajudant-se de diferents temes monogràfics que sempre ens portaran bones cançons, encara que algunes siguen menys conegudes o no sonen tan habitualment en la ràdio.

Som la música

Raúl Terol presenta "Som la Música", un programa diari de mitja hora on podrem escoltar la millor música en valencià.

Misterios y Leyendas

Programa on contem misteris, llegendes, casos sense resoldre que han succeït al llarg de la història. Acompanya'ns a Llosa FM a l'hora bruixa. Tu seràs l'autèntic protagonista formant equip a l'altra part de l'aparell de ràdio. Presenta Raúl Andrés.

Més programes...

Descubre

Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes

De viatge (Ràdio Manises)

El temporal (Ràdio Altea)

Xe que animals (Ràdio Riba-Roja)

Val i 30 (Ràdio Túria)

A contratemps (Ràdio Altea)

Musicalàndia (Ràdio Altea)

Nacional III (Ràdio Túria)

Cinestèsia (Ràdio Godella)