“A ras d’herba” comença una nova temporada en Llosa FM

A ras d’herba, el programa de futbol de Llosa FM, comença una nova temporada este dijous 5 de setembre a les 13:00 hores.

L’espai, presentat per Iñaki Martínez i Vicent Chirlaque, seguirà el CD Llosa durant tota la temporada, acompanyant-lo en la seua tornada a la Regional Preferent.

El programa se centrarà en repassar els resultats i la classificació del grup tercer de Preferent i en l’anàlisi que en faran els col·laboradors del programa, a més de comptar amb la veu dels protagonistes del club lloser.

Tot i això, en A ras d’herba també hi haurà espai per a repassar les actuacions de la resta dels equips de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, des de la Tercera Divisió fins la Segona Regional.

Els aficionats al futbol, en especial els del CD Llosa, tenen una cita tots els dijous a les 13:00 hores en Llosa FM amb A ras d’herba, a través del 107.2 de l’FM i l’emissió online a www.llosafm.net

A més Motor a punt, el programa de motor de Llosa FM conduït per Iñaki Martínez, torna de les vacances estivals amb nou horari. A partir d’ara s’emetrà tots els dijous a les 22:00 hores.