Llosa FM reorganitza la seua programació a causa de la crisi del coronavirus COVID-19

A partir d’esta setmana, Llosa FM reorganitzarà la seua graella per pal·liar les conseqüències de l’estat d’alarma decretat per la crisi del COVID-19.

A causa de les restriccions de mobilitat i ús d’espais públics, se suspén l’emissió del Tu dediques, i deixen de produir-se la gran majoria d’espais de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes que emetia fins ara Llosa FM.

Així mateix, la suspensió de les diferents competicions esportives no permetrà emetre nous programes d’A ras d’herba i Motor a punt, que s’acomiadaran temporalment de la seua audiència esta setmana amb programes especials fets des de casa.

Donada la impossibilitat de seguir amb la programació anterior, l’equip de Llosa FM ha preparat una graella temporal per emetre durant estes properes setmanes fins que es normalitze la situació

D’esta manera es duplica l’emissió de Perles de música, Musicgrafies i Sol solet, que complementaran els seus programes d’estrena amb reemissions. A més, cada dia a les dos de la vesprada els nostres oients podran gaudir amb una formula musical diferent.

La programació nocturna es manté pràcticament inalterada, així com les emissions dels espais Som la música i El Rall. En compliment de les restriccions, tots els programes propis de Llosa FM que s’emeten durant les properes setmanes estaran enregistrats des de casa dels col·laboradors, amb connexions a través d’internet si fora necessari.

Esperem poder tornar-vos a oferir la nostra programació habitual el més prompte possible, però mentres només demanem la nostra audiència dos coses: que es queden a casa i que seguisquen amb nosaltres. Ara més que mai, som el teu ritme.