Pep Gimeno “Botifarra” visita Llosa FM abans de la inauguració de Casa Cuesa

El cantaor xativí Pep Gimeno “Botifarra” visitarà els estudis de Llosa FM per ser entrevistat per Ariadna Huerta, directora de l’emissora, de cara a la inauguració del seu espai Casa Cuesa el proper divendres 1 de Novembre.

El popular cantant estarà acompanyat per Pablo Bas i Vicent Cerdà, gestors de l’esdeveniment, també comptarem amb la presència a través del telèfon d’Andreu Valor, qui junt amb Pau Chafer serà el primer dels artistes que passaran per l’antiga alqueria que “Botifarra” ha rehabilitat i que inaugurarà esta setmana.

A més, en esta edició molt especial de “Micro Obert” comptarem amb el testimoni de la prestigiosa periodista i creadora de l’espai “Territori Sonor”, Amàlia Garrigós, Jordi Company, el conductor del programa “De banda a banda” de la ràdio d’à Punt, o Carlos Ripollés, presentador de l’espai “Els viatges de Carlos Carlos”, tots ells amics de Pep.

L’entrevista s’emetrà a través de Llosa FM este dimarts 29 d’octubre a les 14:00 hores, amb redifusió el mateix dimarts a les 23:00 i el divendres 1 de novembre a les 14:00 hores. A més, al llarg de la setmana, també s’emetrà a través d’algunes de les ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

1 comentario en «Pep Gimeno “Botifarra” visita Llosa FM abans de la inauguració de Casa Cuesa»

Los comentarios están cerrados.