El Partit Popular revalida la seua majoria absoluta en la Llosa de Ranes

Ahir van tindre lloc les Eleccions Municipals i, en elles, el Partit Popular ha revalidat la seua majoria absoluta.

La candidatura encapçalada per Evarist Aznar ha tornat a obtindre majoria absoluta amb sis regidors, el mateixos que en els anteriors comicis, això sí, amb una davallada en el suport que passa del 56,1% de 2015 al 48,95%.

L’oposició estarà liderada una vegada més pel Partit Socialista de Rosa Ana Guitart que, però, ha perdut dos dels cinc regidors amb què comptava fins ara, en caure del 41,56% dels vots al 31,53%.

Eixos dos regidors que perden els socialistes són els que aconsegueix Compromís. La llista encapçalada per Fernando López obté, en les seues primeres eleccions, el suport del 16,04% dels votants llosers.

La quarta candidatura que es presentava a les Eleccions Municipals a la Llosa de Ranes, la llista de Ciudadanos que liderava Valentina Gonzalbez, ha quedat fora de l’Ajuntament en obtindre únicament el 3,02% dels vots escrutats.

La participació en estos comicis ha baixat quasi dos punts, del 82,45% de fa quatre anys a l’actual 80,70%, probablement degut a la no coincidència amb les eleccions autonòmiques, ja que s’ha registrat una davallada semblant de la participació en la pràctica totalitat del territori valencià.