Este dimecres torna “Motor a punt” a Llosa FM amb la seua cinquena temporada

“Motor a punt”, el programa de Llosa FM dedicat al món del motor de dos i quatre rodes presentat i dirigit per Iñaki Martínez, torna a la graella de l’emissora amb una cinquena temporada plena de canvis i novetats.

Desprès de sumar 150 edicions, el programa comença temporada avançant el seu inici al mes de febrer, per tal d’informar millor dels moments previs de la temporada i parlar de les proves disputades en estes setmanes d’absència, com ara el ral·li Dakar. A més, canvia el seu dia i horari d’emissió, abandonant els divendres per passar a emetre’s els dimecres a les 21:00 hores. Es “Motor a punt” manté, això si, l’habitual redifusió del dissabte a les 14:00 hores.

El programa seguirà informant de tota l’actualitat del món del motociclisme amb especial atenció a les tres categories del Mundial de MotoGP, amb l’addició enguany de la nova categoria de Moto E. L’automobilisme seguirà sent protagonista amb el Mundial de Fórmula 1 com a plat principal, acompanyat de les carreres de suport com la F2 i la nova F3. A més, també farem seguiment d’altres categories com la Fórmula E, el Mundial de Ral·lis o les Superbikes, entre d’altres.

Totes estes categories comptaran amb notícies, resultats, classificacions, anàlisi i tertúlia dels grans premis amb l’extens planter de col·laboradors del programa i, una temporada més, Vicent Chirlaque ens portarà l’anàlisi dels circuits, entre d’altres coses, en una temporada que es presenta apassionant.

Així ho veu Iñaki Martinez, director i  presentador de l’espai: “El Mundial de Moto GP compta amb Honda com a favorit amb el seu Dream Team, però Ducati promet i Yamaha vol tornar”. Pel que fa a la Fórmula 1, Martínez opina que “Mercedes és el rival a batre, Ferrari seguirà sent candidat al Mundial i haurem de vore com evolucionen els Red Bull amb els motors Honda”.