Llosa FM estrena esta nit “El racó de Kero”, un nou programa de ràdio dedicat a la música japonesa i d’anime

Hui Llosa FM està d’’estrena,perquè comença en les nostres ones el programa “El racó de Kero”, un nou programa dedicat a la música japonesa i d’anime presentat pel nostre company Vicent Chirlaque.

El programa, amb una durada d’una hora i periodicitat setmanal, pretén acostar la música japonesa a un públic més ampli però sense abandonar els otakus. D’esta manera, obrint la música nipona a més persones a través de la ràdio, es pretén derribar la idea preconcebuda que la música japonesa és estranya i només per a frikis.

El programa tindrà una selecció musical eclèctica per tal de mostrar la gran diversitat musical del país del sol naixent, un país que és la segona indústria musical més important del món només per darrere dels Estats Units.

Els oients que sintonitzen “El racó de Kero” a través del 107.2 de l’FM i la nostra emissió on line hi podran trobar tot tipus de música japonesa, des del pop més comercial dels i les idols fins al rock més pur passant, per descomptat, per les cançons d’anime de hui i de sempre, d’ací i d’allà.

El programa s’estrenarà cada dimarts a les 24:00 hores amb redifusió els diumenges a les 23:00 i estarà disponible per descarregar en forma de podcast cada dimecres pel matí en la pàgina web de Llosa FM, en la del programa (racodekero.wordpress.com) i en el canal d’Ivoox de la nostra emissora.

“El racó de Kero” dedicarà un programa mensual a repasar les novetats més interessants de l’últim més al Japó, a més d’elaborar monogràfics dedicats a artistes o gèneres musicals concrets. També amb periodicitat mensual, s’elaboraran una sèrie de programes destinats a repassar la història de la música japonesa i els seus gèneres.

Per començar amb bon peu, les dos primeres setmanes s’emetran programes especials. El primer d’ells servirà perque els oients es familiaritzen amb el programa escoltant la banda sonora original valenciana d’un clàssic com és “Bola de Drac”. El segon programa estarà dedicat a fer un repàs a les millors cançons de l’any 2018 al Japó.

“El racó de Kero” s’anomena així en referència a la sèrie de manga i anime “Sakura, la caçadora de cartes”, on Kero, la mascota de la protagonista de la sèrie, tenia un microespai al final de cada episodi anomenat així per repassar algun detall d’allò succeït al capítol.