L’esport és el protagonista de la programació nadalenca de Llosa FM

Estes festes nadalenques en Llosa FM hem preparat una programació esportiva especial de la mà d’Iñaki Martínez.

Esta programació especial comença el dimarts 25 de desembre, dia de Nadal, amb un especial de Motor a Punt dedicat al Rally Dakar, una de les proves més dures del món del motor.

Comptarem amb la presència de dos pilots de motos que hi participaran: Nacho Sanchis i Dani Albero, que debutarà en esta edició convertint-se en el primer diabètic que participarà en esta exigent competició. El programa s’emetrà a les 21:00 hores i es repetirà el dissabte 29 a les 13:00 hores.

El dijous 27 tancarem l’any 2018 del futbol més proper amb una nova edició del programa A Ras d’herba, on l equip habitual ens contarà tot el que ha passat en l’última jornada futbolística de l’any des de la Segona Divisió B fins la Segona Regional dels equips de les nostres comarques, amb especial atenció, com sempre, al CD Llosa.

El divendres 28 la programació seguirà amb Motor a punt en el seu horari habitual de les 13:00 però amb un programa molt especial. Commemorarem els 20 anys que han passat des que ens va deixar el bicampió del món de motociclisme de Canals Ricardo Tormo.

Recordarem la seua trajectòria i algunes anècdotes amb la presència del seu germà Pascual Tormo, el seu mecànic Salvador Carsí i els seus amics Ángel i Vicente Martínez. Comptarem també amb la intervenció telefònica del periodista Valentín Requena, històrica veu del Mundial de Motociclisme en TVE. La redifusió serà en l’horari habitual de les 14:00 de dissabte.

Per començar el 2019 de la millor manera possible, el dia 1 de gener, dia de cap d’any, podrem gaudir d’un programa molt especial de Motor a punt., que celebrarà els seus 150 programes amb un especial de més de dos hores repassant tot el que ha donat de si l’any 2018 pel que fa a l’automobilisme i el motociclisme, amb especial atenció a les categories de MotoGP i Fórmula 1.

Per tal de fer-ho, Iñaki Martínez comptarà amb un ampli planter de col·laboradors i algunes sorpreses que els oients habituals del programa no es poden perdre. El programa s’emetrà el dimarts 1 de gener a les 21:00 hores, amb redifusió el dissabte 5 de gener a les 11:00 del matí.

Però abans de l’especial de cap d’any de Motor a punt, Llosa FM emetrà el seu tradicional Resum esportiu de l’any, de la mà d’Iñaki Martínez i Sergio Giménez, a les 20:00 hores del dia 1, amb repetició el dissabte 5 de gener a les 14:00.

I just en acabar esta repetició del Resum esportiu, Llosa FM connectarà amb VCF Ràdio per retransmetre el primer partit de lliga del València CF de 2019 que l’enfrontarà a l’Alavés. El partit començarà a les 16:15, però des de les 15:00 hores connectarem amb Mendizorroza on Josep Rovira ens contarà com es prepara el club de Mestalla per al partit.

Deja un comentario