Llosa FM retransmetrà el dissabte 4 de maig en directe el partit decisiu entre el CD Llosa i el Cullera

Este dissabte 4 de maig el CD Llosa es juga l’ascens a la Regional Preferent, i Llosa FM retransmetrà en directe l’encontre definitiu.

A les 18:00 el Sequiol s’omplirà fins a la bandera per gaudir de l’encontre que enfrontarà el CD Llosa contra el Cullera. Una victòria dels de José Enrique Sanchis els faria pujar de manera directa a la Regional Preferent, i tots els aficionats ho podran viure en directe a través de les ones de Llosa FM.

Amb un programa especial que començarà a les 17:30, Llosa FM contarà en directe des del Sequiol l’ascens del CD Llosa. El programa estarà conduït per Vicent Chirlaque amb la narració en directe des del Sequiol de Sergio Giménez, acompanyat per Iñaki Martínez als comentaris tècnics.

Estarem també pendents del que succeeix en altres camps, especialment en el Miguel Monleon, on el Picassent rebrà el Sueca, l’únic rival del CD Llosa per aconseguir la plaça d’ascens directe a la Regional preferent. En cas d’empat o derrota del club lloser, el resultat d’eixe encontre seria clau per determinar la seua classificació final.